Soprogi ubitih v Grčiji zmedli policiste

Grška policija je zaslišala soprogi ubitih pripadnikov kotorske kriminalne združbe.
Oglej si celoten članek

Soprogi ubitih črnogorskih pripadnikov kotorske kriminalne združbe Igorja Dedovića in Stevana Stamatovića sta bili na zaslišanju na policiji, potem ko sta bila njuna soproga brutalno ubita v streljanju v atenski restavraciji Voskopula.

Medtem je slovenska policija potrdila, da je bil eden od umorjenih državljan Slovenije, a brez stalnega bivališča v naši državi.

Kot pišejo grški mediji, sta vdovi policistom povedali, da ne vesta, kdo bi lahko bil v ozadju obračuna. Ravno tako sta trdili, da ne vesta, kje sta njuna soproga bivala v Grčiji. Ena izmed soprog je bila v streljanju ranjena.

Obe sta trdili tudi, da ne vesta, s čim sta se ukvarjala njuna soproga in da se ničesar glede večera, v katerem je prišlo do streljanja, ne spomnita. Povedali sta, da sta prišli v Grčijo, da bi preživele čas s svojima družinama. Na vprašanje, na katerem naslovu sta bivali, sta ravno tako rekli, da ne vesta, da sta prišli s taksijem.

Dva mrtva Krvav obračun: Hladnokrvno streljali proti mizi, za katero so bili otroci

Ena od dveh soprog je dejala, da ve, da je bil njen mož na begu, obe pa sta vztrajno trdili, da sta jima bile dejavnosti njunih soprogov in njuno sodelovanje v kriminalni združbi popolna neznanka.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 15:06 22. Januar 2020.

    Kako je ta heroj prišel do slovenskega državljanstva, pa nikogar ne zanima...

  • 08:27 21. Januar 2020.

    Zanimivo,da drugod pišejo da sta črnogorska državljana,ter ,da so grki najprej mislili, da sta slovenca!Vendar so to potem demantirali!? Njihovi …

  • 23:02 20. Januar 2020.

    Smešno. Ali mislijo da so neumni?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.