Svet
16900 ogledov

Soprogi ubitih v Grčiji zmedli policiste

Obračun v lokalu v Atenah
Grška policija je zaslišala soprogi ubitih pripadnikov kotorske kriminalne združbe.

Soprogi ubitih črnogorskih pripadnikov kotorske kriminalne združbe Igorja Dedovića in Stevana Stamatovića sta bili na zaslišanju na policiji, potem ko sta bila njuna soproga brutalno ubita v streljanju v atenski restavraciji Voskopula.

Medtem je slovenska policija potrdila, da je bil eden od umorjenih državljan Slovenije, a brez stalnega bivališča v naši državi.

Kot pišejo grški mediji, sta vdovi policistom povedali, da ne vesta, kdo bi lahko bil v ozadju obračuna. Ravno tako sta trdili, da ne vesta, kje sta njuna soproga bivala v Grčiji. Ena izmed soprog je bila v streljanju ranjena.

Obe sta trdili tudi, da ne vesta, s čim sta se ukvarjala njuna soproga in da se ničesar glede večera, v katerem je prišlo do streljanja, ne spomnita. Povedali sta, da sta prišli v Grčijo, da bi preživele čas s svojima družinama. Na vprašanje, na katerem naslovu sta bivali, sta ravno tako rekli, da ne vesta, da sta prišli s taksijem.

Obračun v lokalu v Atenah Dva mrtva Svet Krvav obračun: Hladnokrvno streljali proti mizi, za katero so bili otroci

Ena od dveh soprog je dejala, da ve, da je bil njen mož na begu, obe pa sta vztrajno trdili, da sta jima bile dejavnosti njunih soprogov in njuno sodelovanje v kriminalni združbi popolna neznanka.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • branko370 15:06 22.januar 2020.

    Kako je ta heroj prišel do slovenskega državljanstva, pa nikogar ne zanima...

  • Presvetli 08:27 21.januar 2020.

    Zanimivo,da drugod pišejo da sta črnogorska državljana,ter ,da so grki najprej mislili, da sta slovenca!Vendar so to potem demantirali!? Njihovi potni listi pa so bili hrvaški, ter ponarejeni .Ponarejevalec je baje iz Zagreba, katerega baje tud že imajo!? Zakaj potem ...prikaži več Slovenija potrjuje državljanstvo?

  • bebo2 23:02 20.januar 2020.

    Smešno. Ali mislijo da so neumni?