Spor v družini Trump

Foto: profimedia
Foto: profimedia
Oglasila se je prva soproga Donalda Trumpa Ivana.
Oglej si celoten članek

Prva soproga Donalda Trumpa Ivana Trump je v intervjuju za televizijo ABC, kjer je promovirala svojo knjigo Raising Trump, menila, da je v bistvu ona prva ameriška dama.

Ivana Trump, ki je češkega porekla, je napisala knjigo, v kateri je opisala, kako je bilo vzgajati tri otroke sedanjega predsednika ZDA, to je Donalda mlajšega, Erica in Ivanko, zato ima knjiga tudi ustrezen naslov Raising Trump, kar bi v prevodu pomenilo "Vzgajati Trumpa", je poročala STA.

Javno mnenje Najbolj popularen Trump ni ne Donald ne Ivanka

Za televizijo ABC je Ivana dejala, da ima neposredno telefonsko številko do Bele hiše, vendar pa noče klicati, ker je tam Melania in ne želi povzročati ljubosumja. "V bistvu sem Trumpova prva žena. Sem prva dama," se je pošalila.

Aktualna soproga Donalda Trumpa Melania se je čutila dolžno odgovoriti na šalo svoje predhodnice, mame Trumpovih treh otrok. Preko svoje predstavnice za stike z javnostmi je poudarila, da želi le pritegniti pozornost.

Magazin Donald Trump o otipavanju Melanie v javnosti

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.