Take toče na hrvaškem Jadranu decembra ne pomnijo

Foto: 24sata
Foto: 24sata
Toča je padala 40 minut. Avtomobile so morali reševati z bagri.
Oglej si celoten članek

V soboto je močno deževje zajelo mesta na hrvaškem Jadranu. V zaledju Kvarnerja je padlo več kot 200 litrov dežja na kvadratni meter površine, pišejo hrvaški mediji, ki v naslovih poudarjajo, da take toče ne pomnijo. Pišejo o tem, da je toča padala 40 minut, led pa je na debelo prekril ceste in avtomobile, ki so jih morali izvleči z delovnimi stroji.

Neurje Pretresljivi posnetki: Klestila toča v velikosti teniške žogice!

"Nastala je materialna škoda, na srečo pa v neurju ni bilo poškodovanih," je za spletno stran 24sata dejal prebivalec Pakoštana, ki je posredoval tudi fotografije.

Vreme Novembra toča in sodra?! Kaj sledi?

Državni hidrometeorološki zavod Hrvaške je objavil oranžni alarm vzdolž jadranske obale vse od Reke do Dubrovnika. "Imamo pol metra toče. Ni trajalo dolgo, toča pa je bila intenzivna. Mislila sem, da bo prebila streho. Tu so stroji, gasilci, plugi," je za 24sata povedal druga bralka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 05:18 25. December 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 22:18 24. December 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 10:13 22. December 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.