To se je zgodilo s policisti na barki Italijanov

Foto: Profimedia
Primer umrlega italijanskega turista in huda zastrupitev dveh otrok.
Oglej si celoten članek

Hrvaški portal Index.hr poroča, da je dvema policijskima oglednikoma, ki sta opravljala ogled na jadrnici, na kateri je včeraj umrl italijanski turist, hudo pa sta se zastrupila še otroka, stara 5 in 14 let, postalo tako slabo, da so ju odpeljali na urgenco.

Pregledali so ju v zdravstvenem domu na Hvaru. Policista sta že odpuščena, njuno zdravstveno stanje je dobro, lahko že nadaljujeta z delom.

Na vprašanje, ali bo policija na plovilu uvedla dodatne varnostne ukrepe, so za zdaj odgovorili le, da policija svoje delo opravlja v skladu z vsemi standari.

Vče sledi ...

Hvar To so povedali zdravniki zastrupljenih otrok

Hvar Preživeli turist povedal podrobnosti tragičnega dogodka

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.