Tragična nesreča bivše učiteljice med kuhanjem kave

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V svoji kuhinji je pripravljala kavo, ko se je zgodila huda nesreča. Našel jo je mož.
Oglej si celoten članek

V Borgettu v Palermu je po poročanju TGCOM24 66-letna ženska v svoji kuhinji pripravljala kavo, ko je eksplodirala kafetjera in jo hudo poškodovala.

Ko se je soprog čez približno eno uro vrnil domov, jo je našel nezavestno v kuhinji. Bivša učiteljica je 24 ur po nesreči umrla na oddelku za intenzivno nego bolnišnice Villa Sofia.

Utrpela je hude opekline

Po poročanju lokalnih medijev so zdravniki žensko poskušali rešiti, a je bilo njeno stanje kritično že ob prihodu v bolnišnico. Utrpela je opekline druge in tretje stopnje na 90 odstotkih telesa.

Prek socialnih omrežij se je oglasilo tudi vodstvo šole, kjer je ženska še pred kratkim delala kot učiteljica: "Z žalostjo in globokim obžalovanjem se šolska skupnost zavoda 'Privitera Polizzi' pridružuje bolečini družinskih članov ob tragični smrti naše drage učiteljice. Ravnatelj, vsi sodelavci, zaposleni v šoli in vsi, ki so jo imeli srečo poznati, smo cenili njene izjemne človeške kvalitete, neizmerno zvestobo, velikodušnost, iskrenost in močno navezanost na šolo. Najlepša hvala, počivaj v miru Lucija."

Eden od strokovnjakov za kafetjere je pojasnil, da je potrebno kafetjero v izogib nesrečam redno dobro čistiti. Pri čiščenju ne smemo pozabiti na ventil za paro na spodnjem delu kafetiere. Obenem je poudaril, da moramo ob kuhanju kave v kafetjeri v spodnji del naliti le toliko vode, da ta ne prekrije ventilčka. 

Nevarni so lahko tudi ekonom lonci, TUKAJ lahko preberete o hudi nesreči z ekonom loncem in razlogu zanjo. 

anja.scuka@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 02:57 13. April 2024.

    Kaj je A.Š hočete zasebno tožbo na osnovi kršenja člena ustave o svobodi govora ?!

  • 21:12 12. April 2024.

    Ko varnostni mehanizem odpove, je vprašanje časa, kaj te doleti..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.