Tragično za dva mladeniča, še en najstnik hudo poškodovan

Foto: Dino Stanin / Pixsell
Foto: Dino Stanin / Pixsell
Huda prometna nesreča, ki je terjala dve mladi življenji.
Oglej si celoten članek

V mestni luki v Zadru je sinoči ob 23.20 prišlo do hude prometne nesreče, v kateri sta umrla mladeniča, stara 20 in 17 let, še en 17-letnik je bil hudo poškodovan, -letnik pa jo je odnesel z lažjimi poškodbami, poročajo hrvaški portali.

Po prvih ugotovitvah policije je do nesreče prišlo, ko je voznik audija izgubil nadzor nad vozilom, trčil v steber javne razsvetljave, nakar je nadaljeval z vožnjo in z veliko hitrostjo zapeljal v morje. Le eden od potnikov je v nesreči uspel zapustiti vozilo in splavati na površje, dva sta umrla, še eden je hudo poškodovan, zdravniki se za njegovo življenje še borijo.

Avto je pristal na osmih metrih globine.

Lokalni mediji so pri tem poročali, da med domačini krožijo govorice, da so imeli mladeniči dirko ter da takšno početje po ulicah Zadra ni nobena novost. Policija primer še preiskuje.

Nesreča Tragičen konec 20-letnika

Slovenija Voznik BMW-ja prekinil kresovanje na črno

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.