Svet
9355 ogledov

Tragično za dva mladeniča, še en najstnik hudo poškodovan

Nesreča Zadar Dino Stanin / Pixsell
Huda prometna nesreča, ki je terjala dve mladi življenji.

V mestni luki v Zadru je sinoči ob 23.20 prišlo do hude prometne nesreče, v kateri sta umrla mladeniča, stara 20 in 17 let, še en 17-letnik je bil hudo poškodovan, -letnik pa jo je odnesel z lažjimi poškodbami, poročajo hrvaški portali.

Po prvih ugotovitvah policije je do nesreče prišlo, ko je voznik audija izgubil nadzor nad vozilom, trčil v steber javne razsvetljave, nakar je nadaljeval z vožnjo in z veliko hitrostjo zapeljal v morje. Le eden od potnikov je v nesreči uspel zapustiti vozilo in splavati na površje, dva sta umrla, še eden je hudo poškodovan, zdravniki se za njegovo življenje še borijo.

Avto je pristal na osmih metrih globine.

Lokalni mediji so pri tem poročali, da med domačini krožijo govorice, da so imeli mladeniči dirko ter da takšno početje po ulicah Zadra ni nobena novost. Policija primer še preiskuje.

Nesreča motorista Nesreča Slovenija Tragičen konec 20-letnika Nesreča na Cesti v Gorice Slovenija Voznik BMW-ja prekinil kresovanje na črno

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.