Slovenija > Črna kronika
47679 ogledov

Voznik BMW-ja prekinil kresovanje na črno

Nesreča na Cesti v Gorice
1/2
Bralec
Včeraj nekaj pred šesto popoldan je na Cesti v Gorice prišlo do nenavadne nesreče.

Kot pravijo očividci, so imeli piknik in celo kres, zbranih pa je bilo ker veliko ljudi. Ko je eden želel premakniti BMW, je močno pohodil stopalko za plin in avto je "priletel" na nasprotno dvorišče. "Na sreči sta bili dvojčici s starši in še en gospod, ki tam živi, noter. Počilo je, kot bi padla bomba, razbilo pa se je tudi okno v hiši," so nam sporočili očividci. Gospo na fotografijah naj bi zvečer odpeljal rešilec, saj ji je bilo od šoka po nesreči slabo.

Policija v svojem poročilu ne navaja kresovanja. "Včeraj, nekaj po 17.30 uri smo bili obveščeni o prometni nesreči na Cesti v Gorice v Ljubljani. Policisti so na kraju ugotovili, da voznik pri vožnji osebnega vozila ni prilagodil hitrosti vožnje svojim vozniškim sposobnostim in zato trčil v ograjo, nato pa v parkirano osebno vozilo, katerega je nato odbilo tako, da je trčil v stanovanjsko hišo. V nesreči ni bil nihče poškodovan, prav tako povzročitelj ni vozil pod vplivom alkohola. Izdan mu je bil plačilni nalog," so sporočili policisti ljubljanske policijske uprave. 

 

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 5
  • Avatar Wissabela
    Wissabela 02:00 03.maj 2020.

    Si želiš najti žensko za eno noč? Pojdi –– B­r­ed­h­ot­.­C­om

  • vzev 12:41 02.maj 2020.

    Druženja je ogromno in očitno se samo politiki slepijo in govorijo kako se vsi držimo ukrepov. Ko so prepovedali prehajanje med občinami, se je druženje na zasebnih dvoriščih krepko povečalo.

  • 6a6330cf643e6297e0f11772a01ce2d9c0c144b1 12:00 02.maj 2020.

    Toliko o praznovanjih in druženju v času prepovedi in pa o najpogostejših kršiteljih v specifičnih znamkah avtomobilov.