Tudi Slovenija del kalifata, kot si ga želi Islamska država

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Islamska država na različnih družbenih omrežjih širi zemljevid, kako naj bi izgledal njihov kalifat. Ta vključuje ves Balkan, pa tudi Slovenijo.
Oglej si celoten članek

Džihadisti, ki se za vzpostavitev kalifata borijo v Siriji in Iraku, nameravajo svoj načrt uresničiti v prihodnjih petih letih. Osvojili naj bi celo Španijo, Grčijo, Romunijo, Bolgarijo, vse države nekdanje Jugoslavije s Slovenijo vred, osvojili naj bi tudi Avstrijo.

Skupaj z zemljevidom so preko različnih družbeih omrežij pozvali muslimane na vsem svetu, da se pridružijo njihovim prizadevanjem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 18

  • 13:28 15. Januar 2015.

    Charlie: Jaz sem Mohamed<br />Ko te dni zopet poslušam lajno o kredibilnosti države in mi gre na bruhanje, se vnovič …

  • mph
    11:25 15. Januar 2015.

    Nasprotno erikkk, brez religije ne bi imeli take bolane domišljije. Samo oni so sami pri sebi notranje prepričani (ni da …

  • 10:50 15. Januar 2015.

    turčiji priporočam obrambni zid z topovi in tanki

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.