Svet
89 ogledov

Tudi Slovenija del kalifata, kot si ga želi Islamska država

Kalifat Reševalni pas/Twitter
Islamska država na različnih družbenih omrežjih širi zemljevid, kako naj bi izgledal njihov kalifat. Ta vključuje ves Balkan, pa tudi Slovenijo.

Džihadisti, ki se za vzpostavitev kalifata borijo v Siriji in Iraku, nameravajo svoj načrt uresničiti v prihodnjih petih letih. Osvojili naj bi celo Španijo, Grčijo, Romunijo, Bolgarijo, vse države nekdanje Jugoslavije s Slovenijo vred, osvojili naj bi tudi Avstrijo.

Skupaj z zemljevidom so preko različnih družbeih omrežij pozvali muslimane na vsem svetu, da se pridružijo njihovim prizadevanjem.

Komentarjev 18
  • ennanova 13:28 15.januar 2015.

    Charlie: Jaz sem MohamedKo te dni zopet poslušam lajno o kredibilnosti države in mi gre na bruhanje, se vnovič sprašujem, zakaj je tako rekoč nemogoče, da bi slišali iz ust Cerarja, Erjavca ali Ljudmile resnično kritično misel o naših ...prikaži več in o našem nasilju nad njimi. Enkrat samkrat namreč nisem slišal …http://za-misli.si/kolumne/dusan-rutar/2077-charlie-jaz-sem-mohamed

  • mph 11:25 15.januar 2015.

    Nasprotno erikkk, brez religije ne bi imeli take bolane domišljije. Samo oni so sami pri sebi notranje prepričani (ni da fejkajo), da so edini prav verni, ostali pa smo ali neverniki ali ne razumemo nič.

  • razerznak 10:50 15.januar 2015.

    turčiji priporočam obrambni zid z topovi in tanki