Turistom zaračunajo tudi to?

Foto: Profimedia
Vzdolž Jadrana naj bi si vsak dan izmišljali nove načine, kako turiste čim bolj izmolzti.
Oglej si celoten članek

Počitnice na hrvaški obali so za marsikaterega hrvaškega državljana nedosegljive, na to plat visokih cen so že pred sezono opozarjali hrvaški mediji, ki so še skozi vso sezono precej kritični do "lupljenja" turistov.

Na Facebook profilu Dnevna doza povprečnega Dalmatinca pa je te dni precej razburila fotografija kante za smeti, pri kateri je potrebno za smeti plačati eno kuno.

xxx

Sledile so številne reakcije uporabnikov spletnega omrežja, fotografija se širi kot požar. Med komentarji so številni takšni, ki namigujejo, da bodo ob obali Hrvati zaračunali še zrak, drugi se sprašujejo, če za uporabo tega koša izdajo račun, tretji, zakaj ni več vrečk zaradi recikliranja.

Če gre za šalo ali ne, presodite sami.

Kritično Hrvaška se je odločila uničiti turizem

Počitnice Hrvati: Zakaj turisti pri nas ne zapravljajo

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 19:17 7. Avgust 2018.

    Nabijem jih na kur-c ustaše lopovske.

  • 18:20 7. Avgust 2018.

    Dobra novica za vse moje prijatelje. Podjetje, ki ponuja spletno dejavnost na domu... Kmalu po nekaj urah dela lahko zaslužite …

  • 10:58 7. Avgust 2018.

    Ni panike ! - Smeti od daleč, vržeš zraven...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.