Ubila in pojedla sedem ljudi

Foto: life.ru
Foto: life.ru
Oblasti sumijo, da je zakonski par zakrivil smrti še več ljudi, okrog 30.
Oglej si celoten članek

Zakonski par iz Krasnodara v Rusiji je od leta 1999 pobijal ljudi in užival njihovo meso. Zakonca sta človeške ostanke celo hranila v kozarcih za vlaganje. Policijska preiskava še poteka, za zdaj je znano, da sta mož in žena svoje žrtve omamljala z zdravili.

Dimitrij B., star 35 let, in njegova soproga Natalia sta osumljena, da sta ubila najmanj sedem ljudi, medtem ko ju policisti povezujejo s še več žrtvami, najmanj 30, piše portal Life Novosti.

Žalostno Oče ubil sina zaradi nove partnerke

Natalia je delala kot medicinska sestra v šoli, Dimitrij pa kot gradbeni delavec. Klopčič zločinov se je začel razpletati, ko so delavci v bližini njunega doma popravljali asfalt in našli mobilni telefon, na katerem je bila fotografija moškega, ki je poziral z deli telesa mrtve ženske.

Policija je hitro našla lastnika telefona; v stanovanju zakonskega para so v hladilniku našli sedem vrečk z ostanki človeških teles. Preiskava je še vedno v teku, zakonca pa sta že med zaslišanjem priznala, da sta ubila in pojedla sedem ljudi.

"Natalija je precej jezna ženska, zato se nismo družili," so za omenjeni portal povedali sosedje zakonskega para. Povedali so, da so od časa do časa zavohali neprijeteen vonj, ki se je širil iz njunega stanovanja.

Kot domneva policija sta zakonca ubijala od leta 1999 naprej, in sicer z zdravili, ki jih je ženska prinašala iz službe. Gre za preiskavo enega najbolj brutalnih zločinov v Rusiji v zadnjih letih.

Svet Obglavil žensko in jo začel jesti

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.