Starša šokirana, ko sta dobila slike dojenčice po ultrazvoku

Foto: Youtube
Foto: Youtube
To je jasen znak, trdita starša.
Oglej si celoten članek

Ko sta Alicia Zeek in Zac Smith videla fotografije z ultrazvoka svoje še nerojene hčerke, sta vedela, da je to Božji znak. Poleg obraza dojenčice je po njihovem mnenju še en obraz, starša pa trdita, da njunega otroka gleda Jezus. Svojo zgodbo in tudi fotografije ultrazvoka sta želela deliti z javnostjo.

Magazin Angel na ultrazvoku?

"Ko so nama dali fotografijo, sem takoj vedela, da gre za Jezusa. Tudi videti je tako," pravi Alicia iz Chambersburga v ameriški zvezni državi Pennsylvaniji. Z njo se strinja tudi oče Zac.

Nova kontracepcija? Ultrazvok: nova kontracepcija za moške

Pravita, da nista pretirnao verna

Par trdi, da nista pretirano verna in dodajata, da jima je fotografija dala upanje, saj sta se prva dva njuna otroka rodila s prirojenimi napakami. Hči ima dva palca na eni roki, sin pa je imel razcepljeno ustnico in nebo. Fotografija ultrazvoka je dala paru upanje, da se bo njuna hči rodila brez kakršnih koli prirojenih napak in da bo zdrava. Tako se je tudi zgodilo, ko se je Briella rodila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:10 26. Avgust 2017.

    Še en dokaz, kako so nekateri obsedeni z vero! Bo to torej še eno rojstvo Jezusa, ki pa ne bo …

  • mph
    08:52 26. Avgust 2017.

    Edino, kar me vedno nova šokira, je človeška neumnost, res vreča brez dna.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.