Svet
18506 ogledov

Starša šokirana, ko sta dobila slike dojenčice po ultrazvoku

Youtube
To je jasen znak, trdita starša.

Ko sta Alicia Zeek in Zac Smith videla fotografije z ultrazvoka svoje še nerojene hčerke, sta vedela, da je to Božji znak. Poleg obraza dojenčice je po njihovem mnenju še en obraz, starša pa trdita, da njunega otroka gleda Jezus. Svojo zgodbo in tudi fotografije ultrazvoka sta želela deliti z javnostjo.

ultrazvok Magazin Angel na ultrazvoku?

"Ko so nama dali fotografijo, sem takoj vedela, da gre za Jezusa. Tudi videti je tako," pravi Alicia iz Chambersburga v ameriški zvezni državi Pennsylvaniji. Z njo se strinja tudi oče Zac.

moški Nova kontracepcija? Magazin Ultrazvok: nova kontracepcija za moške

Pravita, da nista pretirnao verna

Par trdi, da nista pretirano verna in dodajata, da jima je fotografija dala upanje, saj sta se prva dva njuna otroka rodila s prirojenimi napakami. Hči ima dva palca na eni roki, sin pa je imel razcepljeno ustnico in nebo. Fotografija ultrazvoka je dala paru upanje, da se bo njuna hči rodila brez kakršnih koli prirojenih napak in da bo zdrava. Tako se je tudi zgodilo, ko se je Briella rodila.

Komentarjev 2
  • Janez_53 13:10 26.avgust 2017.

    Še en dokaz, kako so nekateri obsedeni z vero! Bo to torej še eno rojstvo Jezusa, ki pa ne bo brezmadežno spočet, bo pa zato imel bratca (ali sestrico)?

  • mph 08:52 26.avgust 2017.

    Edino, kar me vedno nova šokira, je človeška neumnost, res vreča brez dna.