Uspešen podjetnik se je spravil nad svoje majhne otroke

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Na Hrvaškem v soboto odmeva grozljiv zločin.
Oglej si celoten članek

Hrvaški portali poročajo, da je v Zagrebu v noči na soboto prišlo do hude družinske tragedije, v kateri so umrli trije majhni otroci. 

Po prvih znanih informacijah, ki jih navajajo mediji, je oče zadušil svoje tri otroke; dvojčka, deklico in dečka, stara sedem let, in sina, starega štiri leta. Zatem naj bi si moški poskušal soditi sam, ustrelil se je, a je preživel, odpeljali so ga v bolnišnico. 

Starša otrok naj bi bila ločena, oče naj bi bil finančni strokovnjak, ki je delal za nekaj uglednih avstrijskih podjetij, svoje podjetje za svetovanje ima registrirano na Dunaju. 

Po podatkih, ki jih dodajajo mediji, naj bi šlo za avstrijskega državljana, ki živi in dela v Zagrebu. Pred brutalnim zočinom je na Facebooku objavil pismo, v katerem je napisal, da ga je zapustila partnerka, saj je bila do nje njegova bivša žena zlobna. Dodal je, da je ostal brez denarja. 

V času zločina mama otrok ni bila v Zagrebu, otroci so konec tedna preživljali z očetom. 

Policija je za zdaj potrdila, da so bile ponoči ubite tri osebe. Policijski ogled je še v teku, podrobnosti hrvaški portali še pričakujejo. 

60 strani Slovenec, ki je ubil hčerko, je napisal pismo vnuku

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.