V čelnem trčenju ugasnilo življenje dveh sester

Foto: Pixsell Prometna nesreča na Hrvaškem Foto: Pixsell Nesreča na Hrvaškem
Voznik drugega avtomobila jo je odnesel z lažjimi poškodbami.
Oglej si celoten članek

Iz Hrvaške poročajo o hudi nesreči, ki se je zgodila v petek, nekaj minut po polnoči. Po poročanju hrvaškega portala jutranji.hr sta v nesreči umrli sestri, stari 25 in 21 let, 19-letni voznik drugega avtomobila pa jo je odnesel z lažjimi poškodbami.

Prometna nesreča se je pripetila na cesti v Dicmu pri Prisojah, kjer sta trčili osebni vozili znamke mercedes in škoda. Za volanom mercedesa je sedel 19-letnik, v škodi pa dekleti. Po neuradnih informacijah naj bi v čelnem trčenju obe dekleti umrli. O resnosti nesreče je na kraju dogodka pričal motor enega od avtomobilov, ki ga je ob trčenju odneslo stran.

Foto: Pixsell Prometna nesreča na Hrvaškem Preiskava je potekala do 4.40 ure, vodila pa ga je namestnica občinskega državnega tožilstva iz Splita v sodelovanju s policisti. V tem času je promet potekal po enem pasu.

Podatkov, s kakšno hitrostjo sta se vozili peljali, še ni na voljo. Prav tako zaenkrat še ni znan vzrok nesreče. Vozniku mercedesa je bil na kraju dogodka odrejen alkotest, sedaj ga pa čaka še odvzem krvi.

Bela škoda, v kateri sta se v času nahajali sestri, je bila popolnoma uničena. Iz vozila je tudi padel motor, ki je pristal 20 metrov stran. Tudi mercedes 19-letnika je bil v nesreči popolnoma uničen.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.