Svet
98615 ogledov

V čelnem trčenju ugasnilo življenje dveh sester

Prometna nesreča na Hrvaškem
1/2
Pixsell
Voznik drugega avtomobila jo je odnesel z lažjimi poškodbami.

Iz Hrvaške poročajo o hudi nesreči, ki se je zgodila v petek, nekaj minut po polnoči. Po poročanju hrvaškega portala jutranji.hr sta v nesreči umrli sestri, stari 25 in 21 let, 19-letni voznik drugega avtomobila pa jo je odnesel z lažjimi poškodbami.

Prometna nesreča se je pripetila na cesti v Dicmu pri Prisojah, kjer sta trčili osebni vozili znamke mercedes in škoda. Za volanom mercedesa je sedel 19-letnik, v škodi pa dekleti. Po neuradnih informacijah naj bi v čelnem trčenju obe dekleti umrli. O resnosti nesreče je na kraju dogodka pričal motor enega od avtomobilov, ki ga je ob trčenju odneslo stran.

Prometna nesreča na Hrvaškem | Avtor: Pixsell Pixsell
Preiskava je potekala do 4.40 ure, vodila pa ga je namestnica občinskega državnega tožilstva iz Splita v sodelovanju s policisti. V tem času je promet potekal po enem pasu.

Podatkov, s kakšno hitrostjo sta se vozili peljali, še ni na voljo. Prav tako zaenkrat še ni znan vzrok nesreče. Vozniku mercedesa je bil na kraju dogodka odrejen alkotest, sedaj ga pa čaka še odvzem krvi.

Bela škoda, v kateri sta se v času nahajali sestri, je bila popolnoma uničena. Iz vozila je tudi padel motor, ki je pristal 20 metrov stran. Tudi mercedes 19-letnika je bil v nesreči popolnoma uničen.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.