V eksploziji umrla mati in 7-letnik

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Policija dogodek še preiskuje.
Oglej si celoten članek

V vrstni hiši v nemškem Bremnu je zgodaj davi odjeknila eksplozija, pri čemer so umrli trije ljudje. Vzrok eksplozije kriminalistična policija še preiskuje, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Kot je povedal tiskovni predstavnik gasilcev Michael Richartz, je eksplozija na podstrešju vrstne hiše v predelu Huchting odjeknila ob 4.30. Hiša je zagorela in se porušila do temeljev. Pri tem sta umrla 41-letna mati in sedemletni sin. Zagorela je tudi sosednja hiša, v kateri so našli truplo 70-letne ženske. O morebitnih pogrešanih ne poročajo.

Sila eksplozije je sicer ruševine odnesla do 50 metrov stran. "Česa takšnega še nisem videl," je povedal Richartz.

Močno so bile poškodovane tudi druge hiše v vrsti. "To, da v njih ni bil nihče ranjen, meji na čudež," je dodal tiskovni predstavnik gasilcev. Poškodovane so tudi hiše na drugi strani ulice.

Policija je preventivno evakuirala območje v premeru sto metrov, še navaja dpa.

Video Več silovitih eksplozij sredi Reke

Dodatki, dopust, ... Nemčija. Obupano iskanje delavcev.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.