V Srbiji aretirali dve Slovenki

Foto: Profimedia
Slovenkama srbske oblasti odredile pripor.
Oglej si celoten članek

V Srbiji sta bili danes aretirani slovenski državljanki, potem ko je srbska kriminalistična policija v sodelovanju s tamkajšnjim notranjim ministrstvom v njunem avtu zasegla približno 30 kilogramov marihuane. 29-letna H. V. in 24-letna H. Z. sta obtoženi nezakonite proizvodnje in preprodaje prepovedanih drog, poroča srbska tiskovna agencija Tanjug. Ministrstvo za notranje zadeve Republike Srbske je objavilo videoposnetek in res lahko pripišemo le: "Kot v filmu."

Policisti so po pregledu osebnega vozila, ki ga je vozila H. V., medtem ko je na sovoznikovem sedežu sedela H. Z., v posebej izdelanem predalu našli 48 paketov marihuane, za katero sumijo, da sta jo prevažali za nadaljnjo prodajo, so sporočili z ministrstva.

Osumljenima je bila odrejen 48-urni pripor.

Svet Vučić najavil sankcije proti Rusiji. Takšen je odziv Kremlja. Velik zaseg Na ladji tihotapili 4,5 tone kokaina

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 17:16 10. Februar 2023.

    Aha...Velbina in Bleona H.🧐...vse jasno😂🤣

  • 16:01 9. Februar 2023.

    Prosim napisite vsaj priimke teh punc,da bomo vedeli,ali sta res slovenke,ali pa imata zgolj slovensko državljanstvo...je velika razlika!!!

  • 11:17 8. Februar 2023.

    Tak cirkus zaradi par kil trave. Brezveze. Travo je treba legalizirat. Manj je škodljiva od alkota, s pregonom so sami …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.