Svet
10125 ogledov

V Srbiji aretirali dve Slovenki

Srbska policija
Slovenkama srbske oblasti odredile pripor.

V Srbiji sta bili danes aretirani slovenski državljanki, potem ko je srbska kriminalistična policija v sodelovanju s tamkajšnjim notranjim ministrstvom v njunem avtu zasegla približno 30 kilogramov marihuane. 29-letna H. V. in 24-letna H. Z. sta obtoženi nezakonite proizvodnje in preprodaje prepovedanih drog, poroča srbska tiskovna agencija Tanjug. Ministrstvo za notranje zadeve Republike Srbske je objavilo videoposnetek in res lahko pripišemo le: "Kot v filmu."

Policisti so po pregledu osebnega vozila, ki ga je vozila H. V., medtem ko je na sovoznikovem sedežu sedela H. Z., v posebej izdelanem predalu našli 48 paketov marihuane, za katero sumijo, da sta jo prevažali za nadaljnjo prodajo, so sporočili z ministrstva.

Osumljenima je bila odrejen 48-urni pripor.

Aleksandar Vučić Svet Svet Vučić najavil sankcije proti Rusiji. Takšen je odziv Kremlja. ladja zaseg kokaina pri Kanarskih otokih Velik zaseg Svet Na ladji tihotapili 4,5 tone kokaina

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 12
  • rokobert 17:16 10.februar 2023.

    Aha...Velbina in Bleona H.🧐...vse jasno😂🤣

  • rokobert 16:01 09.februar 2023.

    Prosim napisite vsaj priimke teh punc,da bomo vedeli,ali sta res slovenke,ali pa imata zgolj slovensko državljanstvo...je velika razlika!!!

  • robi2107 11:17 08.februar 2023.

    Tak cirkus zaradi par kil trave. Brezveze. Travo je treba legalizirat. Manj je škodljiva od alkota, s pregonom so sami stroški, s prodajo pa služi mafija, namesto da bi bila to regulirana poslovna dejavnost, kjer bi država pobirala davke. Nizozemci ...prikaži več so to že zdavnaj ugotovili.