Velika iskalna akcija Slovenca

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
Padel je z vodnega skuterja.
Oglej si celoten članek

Pripadniki pomorske policije, potapljači, gasilci iščejo pogrešanega Slovenca, ki je včeraj pozno popoldne izgibnil v morju pri Vrsarju, potem ko je padel z vodnega skuterja in se pri tem udaril v glavo, je potrdila hrvaška policija.

Predstavnica istarske policije Suzana Sokač je povedala, da je do nesreče prišlo v bližini avtokampa Valkanela. Policija je informacijo o pogrešani osebi prejela ob 18.20, takoj je bila sprožena velika iskalna akcija, ki pa žal doslej ni obrodila sadov, je povedala Sokačeva.

Po informacijah hrvaških portalov gre za Slovenca, gosta omenjenega kampa. Vozil je vodni skuter in pri tem za seboj vlekel še eno osebo na gumijastem obroču. Šlo naj bi za otroka. Pred njima naj bi se nahajal še en gliser, ki je delal valove. Slovenski državljan je v enem trenutku izgubil ravnotežje, z glavo udaril v vodni skuter in padel v morje. Še vedno ga iščejo.

Pri polni hitrosti Dalmacija: Slovenka padla iz čolna, njeno življenje na nitki

Skrivnostno izginotje Mož pogrešane Slovenke: "Spoznala sva nemškega turista, potem pa ..."

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.