Verižno trčenje, kot ga še ni bilo

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Gasilci so objavili fotografije verižnega trčenja, kot ga ne pomnijo.
Oglej si celoten članek

Okrog sto vozil je bilo v sredo vpletenih v več verižnih trčenj na avtocesti I-25 v ameriški državi Colorado, je objavila tasilska služba Wellington na svojem Facebook profilu.

xxx

Šlo je za dva večja verižna trčenja, v katerih je bilo poškodovanih okrog 80 vozil na le 1,6 kilometra ceste. Nekaj manjših nesreč z enim ali več vozil se je istega dne pripetilo še tri kilometre severneje.

Avtocesto so oblasti po dogodku zaprle v obe smeri, od Wellingtona do Wyominga, Rdeči križ pa je v bližini odprl bazo za pomoč vpletenim v nesreče.

Razlog za verižno trčenje, kot ga ne pomnijo, so bile zaledenele ceste ter naleti snega zaradi močne snežne nevihte, ki je tega dne dosegla ta del Združenih držav Amerike in je trajala nekaj dni.

Foto: Facebook Verižno trčenje Colorado

Foto: Facebook Verižno trčenje Colorado

Pozor! Verižno trčenje na avtocesti, cesta več ur zaprta

Dramatično Dramatično: Sneg na otokih, verižno trčenje 30 vozil

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 11:33 19. Marec 2019.

    No ja ?!?? Pred mnogo leti sem bral, da je ?!?? nekje v Kaliforniji na avtocesti zaradi goste megle v …

  • 18:29 18. Marec 2019.

    "Šlo je za dva večja verižna trčenja" ali nista dve večji trčenji?

  • 17:55 18. Marec 2019.

    Haha ti so še slabši vozniki kot smo mi.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.