Svet
13849 ogledov

Verižno trčenje, kot ga še ni bilo

Verižno trčenje Colorado Facebook
Gasilci so objavili fotografije verižnega trčenja, kot ga ne pomnijo.

Okrog sto vozil je bilo v sredo vpletenih v več verižnih trčenj na avtocesti I-25 v ameriški državi Colorado, je objavila tasilska služba Wellington na svojem Facebook profilu.

Šlo je za dva večja verižna trčenja, v katerih je bilo poškodovanih okrog 80 vozil na le 1,6 kilometra ceste. Nekaj manjših nesreč z enim ali več vozil se je istega dne pripetilo še tri kilometre severneje.

Avtocesto so oblasti po dogodku zaprle v obe smeri, od Wellingtona do Wyominga, Rdeči križ pa je v bližini odprl bazo za pomoč vpletenim v nesreče.

Razlog za verižno trčenje, kot ga ne pomnijo, so bile zaledenele ceste ter naleti snega zaradi močne snežne nevihte, ki je tega dne dosegla ta del Združenih držav Amerike in je trajala nekaj dni.

Verižno trčenje Colorado | Avtor: Facebook Facebook

Verižno trčenje Colorado | Avtor: Facebook Facebook

Verižno trčenje na pomurski avtocesti Pozor! Slovenija Verižno trčenje na avtocesti, cesta več ur zaprta Sneg na Pagu Dramatično Svet Dramatično: Sneg na otokih, verižno trčenje 30 vozil

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • cokla43 11:33 19.marec 2019.

    No ja ?!?? Pred mnogo leti sem bral, da je ?!?? nekje v Kaliforniji na avtocesti zaradi goste megle v obe smeri naletelo - verižno trčilo , preko 300 vozil. K sreči, zaradi sorazmerno nizkih hitrosti - gosta megla, ni ...prikaži večni bilo smrtnih žrtev.

  • need4omnia 18:29 18.marec 2019.

    "Šlo je za dva večja verižna trčenja" ali nista dve večji trčenji?

  • bebo2 17:55 18.marec 2019.

    Haha ti so še slabši vozniki kot smo mi.