VIDEO: Kijev pod hudim napadom, tako močno je počilo

Foto: Twitter/prtscr
Foto: Twitter/prtscr
Vojna se nadaljuje.
Oglej si celoten članek

Pogovori med delegacijami Ukrajine in Rusije v Belorusiji, ki so v Belorusiji potekali danes, so se končali. Ukrajinski in ruski pogajalci se bodo vrnili na posvetovanja v prestolnici svojih držav in pripravili načrte za nove pogovore, sta danes sporočili obe strani, poroča francoska tiskovna agencija AFP. 

Vladimir Putin pa je v telefonskem pogovoru z Emmannuelom Macronom poudaril, da je dogovor mogoč le, če bodo brezpogojno upoštevani legitimni varnostni interesi Rusije, vključno s priznanjem ruske suverenosti nad Krimom, demilitarizacijo in denacifikacijo ukrajinske države ter zagotovitvijo njenega nevtralnega statusa.

Medtem je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski vložil prijavo za včlanitev Ukrajine v Evropsko unijo.

Vojna pa še vedno divja. Popoldan je bilo najhuje v drugem največjem ukrajinskem mestu Harkov, zdaj pa se je bitka razbesnela še v glavnem mestu Kijev, kjer je prebivalce prestrašila močna eksplozija.

Kje vse potekajo bitke, lahko preverite na spodnjem zemljevidu.

Na spodnjem posnetku pa lahko v živo spremljate dogajanje v Ukrajini preko nadzornih kamer.



dezurni@styria-media.si

Svet Orban rekel ne, zdaj morajo iskati drugo pot

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 21:30 28. Februar 2022.

    Zakaj se ti napihnjeni egoti od voditeljev ne vojskujejo mož na moža? Meni bi se to zdelo edino smiselno in …

  • 20:40 28. Februar 2022.

    termobaricna pravijo par kilometrov. malo premajhna eksplozija se zdi

  • 20:14 28. Februar 2022.

    BOMBAAAAAA!!!!!!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.