Video: Tako je veter podrl žerjav, delavec čudežno preživel

Foto: 24sata Podrti žerjav Foto: 24sata Podrti žerjav
Delavec je utrpel večkratni zlom roke, vendar se vseeno počuti dobro.
Oglej si celoten članek

Včerajšnje neurje ni prizaneslo sosednji Hrvaški, kjer so sunki vetra podirali drevesa in uničevali objekte. Zaradi močnega neurja se je v Zagrebu zrušil gradbeni žerjav. V njem se je v tistem času nahajal delavec iz Indije, ki je padec na srečo preživel. V spodnjem posnetku si lahko ogledate, kako je močan veter zrušil velikanski žerjav.

Delavec, ki je bil v žerjavu, se trenutno zdravi v bolnišnici Sveti Duh, sinoči pa ga je obiskal tudi hrvaški minister za zdravje Vili Beroš.

Kot so neuradno izvedeli novinarji portala 24sata, je delavec med padcem utrpel večkratni zlom roke, sicer pa se počuti dobro.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:37 20. Julij 2023.

    Zakaj je delovodja prisilil tega bogega indijca, da kljub najavi neurja ostane v zerjavu? Gre za povzrocanje splosne nevarnosti. Delovodja …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.