Svet
5581 ogledov

Mladega moškega napadlo deset ljudi, brcali so ga do nezavesti

hrvaška policija Reševalni pas/Twitter
Mladenič je bil v lokalu z mlajšim bratom in prijateljem.

Zadrska policija išče več neznanih storilcev, ki so v ponedeljek, 17. julija, v zgodnjih jutranjih urah v Turnju pri Zadru pretepli 33-letnika. Kot so sporočili, so okoli 5. ure prejeli informacijo o dogodku s strani NMP. Pomagali so mladeniču, ki so ga, kot pravijo, poškodovanega našli reševalci v bližini gostinskega lokala.

Poškodovanega mladeniča so z reševalnim vozilom prepeljali v Splošno bolnišnico Zadar, saj je utrpel hude telesne poškodbe, piše hrvaški portal 24sata.

Na podlagi do sedaj izvedenih ukrepov in dejanj v okviru kriminalistične preiskave so ugotovili, da je moškega v zgodnjih jutranjih urah v Turnju fizično napadlo več oseb, medtem ko je bil v družbi 31-letnika, je sporočila zadrska policija, ki še ugotavlja vse okoliščine napada kot tudi identiteto storilcev. Kot je za Index povedal oče napadenega, je skupina približno 15 mladeničev napadla 33-letnika, njegovega mlajšega brata in njunega prijatelja, ko so se vračali iz lokala.

Že v kavarni naj bi opazili čudne poglede, a kot pravi, niso nasedli provokaciji. Napadli so jih od zadaj, ko so zapuščali lokal. Pretepenega mladeniča so tudi udarjali s stolom in ga brcali tudi po tem, ko se je onesvestil, nato pa so ga oropali. Po več udarcih je mlajšemu bratu skupaj s prijateljem uspelo pobegniti in poiskati pomoč.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Kmodri 00:07 20.julij 2023.

    Hrčkasta posla!

  • Interceptor 23:55 19.julij 2023.

    Takšno primitivno obračunavanje je v civilizirani družbi nedopustno. Naslednjič bodo naleteli na osebo z orožjem, ki bo uveljavila pravico do samoobrambe in takrat bodo nasilneži žrtve, Minus deset nizkotnežev, za katerimi bodo žalovali samo njihovi sorodniki in nihče drug.