Ta poteza izdala, da gre za Putinovega dvojnika?

Foto: PrtSc Putin med nagovorom skupini BRICS.
Foto: PrtSc Putin med nagovorom skupini BRICS.
Zaradi posnetka so mnogi pomislili, da ne gre za pravega predsednika.
Oglej si celoten članek

V teh dneh v južnoafriškem Johannesburgu poteka vrh skupine BRICS (Brazilija, Rusija, Indija, Kitajska, JAR), na katerem se je ruski predsednik Vladimir Putin oglasil z videonagovorom.

Šefa ruske federacije v JAR ni bilo zaradi nanj razpisane tiralice Mednarodnega kazenskega sodišča in tako je svoje dodal iz daljave. Toda posnetek je vseboval detajl, ki je mnoge napeljal na misel, da gre za Putinovega dvojnika.

Putin je namreč med sestankom nezavedno pogledal na ročno uro, obrnil se je proti svoji levi roki. Dobro znano je, da ruski predsednik svojo ročno uro nosi na desni ...

Ko je Putin (ali njegov dvojnik) opazil, da se je uštel, je naredil pomenljivo grimaso, nato pa se z desnico popraskal za uhljem.

"Naj FSB (ruska obveščevalna agencija, op. a.) Putinovim dvojnikom že pove, da predsednik uro nosi na desni roki," se je glasil eden od številnih komentarjev na spletnem omrežju X.

Že šesto noč zapored

Območje Moskve je bilo danes po navedbah tamkajšnjih oblasti znova tarča napadov z droni. Dva so sestrelili, tretji pa je padel na poslopje v središču mesta, ki je sicer še v gradnji, je sporočil župan Sergej Sobjanin. Žrtev naj ne bi bilo. Je pa tri smrtne žrtve zahteval napad na regijo Belgorod.

Začasno je bil ustavljen promet na moskovskih letališčih Vnukovo, Domodedovo in Šeremetjevo, pa tudi na vojaškem letališču Žukovski.

Kot piše francoska tiskovna agencija AFP, gre za že šesto zaporedno noč zračnih napadov na območje ruske prestolnice, ki so se v zadnjih mesecih okrepili.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 52

  • 10:14 26. Avgust 2023.

    dobra plastika, če ni on. ali pa demenca. kdo bi vedel.

  • 18:43 23. Avgust 2023.

    Seveda je dvojnik. Dokazi pa to...!

  • 17:16 23. Avgust 2023.

    Pa kaj, Zelenc jih ima še vsaj trikrat toliko.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.