Svet
6147 ogledov

Ta poteza izdala, da gre za Putinovega dvojnika?

Putin dvojnik ura PrtSc Putin med nagovorom skupini BRICS.
Zaradi posnetka so mnogi pomislili, da ne gre za pravega predsednika.

V teh dneh v južnoafriškem Johannesburgu poteka vrh skupine BRICS (Brazilija, Rusija, Indija, Kitajska, JAR), na katerem se je ruski predsednik Vladimir Putin oglasil z videonagovorom.

Šefa ruske federacije v JAR ni bilo zaradi nanj razpisane tiralice Mednarodnega kazenskega sodišča in tako je svoje dodal iz daljave. Toda posnetek je vseboval detajl, ki je mnoge napeljal na misel, da gre za Putinovega dvojnika.

Putin je namreč med sestankom nezavedno pogledal na ročno uro, obrnil se je proti svoji levi roki. Dobro znano je, da ruski predsednik svojo ročno uro nosi na desni ...

Ko je Putin (ali njegov dvojnik) opazil, da se je uštel, je naredil pomenljivo grimaso, nato pa se z desnico popraskal za uhljem.

"Naj FSB (ruska obveščevalna agencija, op. a.) Putinovim dvojnikom že pove, da predsednik uro nosi na desni roki," se je glasil eden od številnih komentarjev na spletnem omrežju X.

Že šesto noč zapored

Območje Moskve je bilo danes po navedbah tamkajšnjih oblasti znova tarča napadov z droni. Dva so sestrelili, tretji pa je padel na poslopje v središču mesta, ki je sicer še v gradnji, je sporočil župan Sergej Sobjanin. Žrtev naj ne bi bilo. Je pa tri smrtne žrtve zahteval napad na regijo Belgorod.

Začasno je bil ustavljen promet na moskovskih letališčih Vnukovo, Domodedovo in Šeremetjevo, pa tudi na vojaškem letališču Žukovski.

Kot piše francoska tiskovna agencija AFP, gre za že šesto zaporedno noč zračnih napadov na območje ruske prestolnice, ki so se v zadnjih mesecih okrepili.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 52
  • jakec1575 10:14 26.avgust 2023.

    dobra plastika, če ni on. ali pa demenca. kdo bi vedel.

  • Kmodri 18:43 23.avgust 2023.

    Seveda je dvojnik. Dokazi pa to...!

  • janči 17:16 23.avgust 2023.

    Pa kaj, Zelenc jih ima še vsaj trikrat toliko.