Vozil po Italiji in streljal mimoidoče

Foto: EPA Italijanska policija
Po ulicah italijanskega mesta Macerata se je vozil v svoji črni Alfi Romeo 147 in naključno streljal temnopolte mimoidoče, piše italijanska tiskovna agencija Ansa.
Oglej si celoten članek

Pri tem je po prvih podatkih ranil štiri osebe, med njimi tudi tujce. Župan mesta Romano Carancini je občane pozval, naj ostanejo doma.

xxx

Nepridiprava so policisti že prijeli, gre za 28-letnega Luco Trainija. Ko so ga policisti blokirali, je prišel iz avtomobila, je na ramenih nosil zastavo, plezal po tamkajšnjem spomeniku se obrnil proti trgu in izvedel fašistični pozdrav. Aretaciji se kasneje ni upiral.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 14:05 4. Februar 2018.

    Ne podpiram takšnega divjanja, predvsem pa bi se lahko obrnil na vodstvo in vodilne, ki so privedli te skrite džihije …

  • mph
    20:53 3. Februar 2018.

    Še bolj kot ta mi grejo na bruh rasistični retardiranci, ki jih v tej državi očitno ne manjka. Sem zelo …

  • 20:47 3. Februar 2018.

    Eh, moji retardirani sorojaki nikoli ne razočarajo. Samo nastali iz prepovedane ljubezni med bratom in sestro, ampak, njih barva kože …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.