Svet
2284 ogledov

Vozil po Italiji in streljal mimoidoče

Italijanska policija EPA
Po ulicah italijanskega mesta Macerata se je vozil v svoji črni Alfi Romeo 147 in naključno streljal temnopolte mimoidoče, piše italijanska tiskovna agencija Ansa.

Pri tem je po prvih podatkih ranil štiri osebe, med njimi tudi tujce. Župan mesta Romano Carancini je občane pozval, naj ostanejo doma.

Nepridiprava so policisti že prijeli, gre za 28-letnega Luco Trainija. Ko so ga policisti blokirali, je prišel iz avtomobila, je na ramenih nosil zastavo, plezal po tamkajšnjem spomeniku se obrnil proti trgu in izvedel fašistični pozdrav. Aretaciji se kasneje ni upiral.

Komentarjev 8
  • jozicamurn 14:05 04.februar 2018.

    Ne podpiram takšnega divjanja, predvsem pa bi se lahko obrnil na vodstvo in vodilne, ki so privedli te skrite džihije oz. pedofilsko sekto mohamedancev v državo. Naj recimo kakšnemu italijanskemu liberalnemu politiku ali pa vrhovnim EU liberalcem pošlje kakšno kroglo ...prikaži več v opomin na to kar delajo drugim s svojo koruptivno politiko globalizma in multikulturalizma. Kazen za vse tiste, ki so dopustili to invazijo, bi morala biti zelo stroga oziroma na ravni sabotaže in izdaje, torej šus v glavo.

  • mph 20:53 03.februar 2018.

    Še bolj kot ta mi grejo na bruh rasistični retardiranci, ki jih v tej državi očitno ne manjka. Sem zelo prodi vdoru migracije, še posebaj muslimanske, ker je islam v osnovi praktično zlo enako nacizmu, ampak to ne pomeni, da ...prikaži več pa podpiram drugo skrajnost. Barva kože me ne moti, tukaj pa je šlo točno za to. Tudi bi razumel, če bi ta "heroj" šel nekam dol pobijat teroriste, tako pa se je usrane spravilo na nedolžne mimoidoče. Res heroj.

  • Borut_Bavarski 20:47 03.februar 2018.

    Eh, moji retardirani sorojaki nikoli ne razočarajo. Samo nastali iz prepovedane ljubezni med bratom in sestro, ampak, njih barva kože moti. Gnidovje, narodova sramota.