Vsi so padli iz avta, 4-letnik umrl, moški in ženska pa ...

Foto: Simbolična fotografija, Profimedia
Foto: Simbolična fotografija, Profimedia
Na Hrvaškem odmeva tragična prometna nesreča.
Oglej si celoten članek

Do tragedije na hrvaških cestah pri kraju Našice je prišlo sinoči okrog 19. ure, je potrdila policija osješko-baranjskega območja. Kot smo že poročali, v nesreči je umrl 4-letni deček. 

Kot je danes dodatno sporočila policija, je do nesreče prišlo, ko voznik osebnega vozila ni prilagodil hitrosti vožnje danim razmeram, izgubil nadzor nad avtomobilom in zletel s ceste. 

Prišlo je do večkratnega preobračanja vozila, pri čemer so vsi potniki padli iz avtomobila. Štiriletni deček je zaradi posledic poškodb umrl na mestu nesreče, 32-letna sopotnica in 37-letni voznik sta ravno tako utrpela hude poškodbe. Za življenje ženske se zdravniki še borijo.  

*Fotografija je simbolična

Tragično Huda nesreča, smrt 4-letnika Promet Policisti v novo akcijo, ne zaradi snega

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:13 19. November 2022.

    Po mojem je za marsikatero takšno nesrečo kriv zakon o obvezni zimski opremi, pa folk vozi zimske vse leto pol …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.