Vstopil in začel streljati s kalašnikovko

Foto: Belgijska policija
Foto: Belgijska policija
Do incidenta je prišlo v eni izmed bruseljskih restavracij.
Oglej si celoten članek

Neznani napadalec je danes okrog 10.50 v restavraciji v Bruslju začel streljati na goste, nato pa pobegnil neznano kam. Policija je potrdila, da so v oknu restavracije našli tri luknje, ki so jih povzročili izstreljeni naboji.

Do streljanja je prišlo na aveniji Louise, eni glavnih ulic v centru Bruslja, tarča napada je bila restavracija La Parisienne Living Room.

V napadu k sreči nihče ni bil poškodovan, napadalec pa je še vedno na begu.

"Očividec napada je videl moškega, ki je z orožjem, ki je spominjal na kalašnikovko, streljal v smeri restavracije na aveniji Lousie. Informacij, da bi bili v napadu poškodovani, nimamo," je povedala predstavnica tožilstva Ine Van Wymersch.

Motiv napada še ni znan, oblasti ga za zdaj ne povezujejo s terorizmom.

Ozadje Na Dunaju ubit šef srbskega klana

Komentar Ne streli, ne kri in ne mrtvi, v spominu mi bodo ostale oči

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:04 24. December 2018.

    BB, tale članek je malo zmeden, ali je fake nevs.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.