Vznemirjujoče fotografije: "Materi poslali fotografijo sinovega trupla"

Foto: Profimedia vojna v Ukrajini, ukrajinska vojska
Foto: Profimedia vojna v Ukrajini, ukrajinska vojska
Krvavi vojni ni videti konca.
Oglej si celoten članek

Svetovalec ukrajinskega ministra za notranje zadeve Anton Garašenko je spomnil na propagandni video, ki so ga posneli Rusi, v katerem so obljubili življenja vsem ukrajinskim borcem, ki se predajo ruskim silam.,

"Na posnetku so prikazali tudi ujetega borca ​​polka Azov. Nato so ga ubili in njegovi materi poslali fotografije njegovega trupla," je sporočil Gerašenko.

Rusko obrambno ministrstvo je 20. aprila objavilo video, na katerem je prikazan ukrajinski borec. Rusi so nato zatrdili, da se jim je v Mariupolu predalo pet ukrajinskih vojakov, med njimi tudi eden z značilno tetovažo, kot je razvidno na fotografiji trupla. Gerašenko zdaj trdi, da so ga Rusi poslali materi ubitega vojaka.

Ruskiruski zunanji minister Sergej Lavrov je medtem sporočil, da njegova država ne namerava končati vojne v Ukrajini do dneva zmage 9. maja. Po njegovem bo trajanje vojne odvisno predvsem od potrebe po zmanjšanju tveganj za civilno prebivalstvo in rusko vojsko. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 20:15 3. Maj 2022.

    Kaj delajo ruski rdeči nacisti v Ukrajini???

  • 23:04 2. Maj 2022.

    Mama bi ga pač morala prej tepsti po betici še preden je izbral pot nekakšnega Slovana neonacista po zahodnem čipiranju.

  • 13:50 2. Maj 2022.

    Mati bi se ga morala odreči, ko je šel med naciste, sedaj je prepozno jamrati. In kolikor vem, so Rusi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.