Svet
16068 ogledov

Vznemirjujoče fotografije: "Materi poslali fotografijo sinovega trupla"

vojna v Ukrajini, ukrajinska vojska Profimedia vojna v Ukrajini, ukrajinska vojska
Krvavi vojni ni videti konca.

Svetovalec ukrajinskega ministra za notranje zadeve Anton Garašenko je spomnil na propagandni video, ki so ga posneli Rusi, v katerem so obljubili življenja vsem ukrajinskim borcem, ki se predajo ruskim silam.,

"Na posnetku so prikazali tudi ujetega borca ​​polka Azov. Nato so ga ubili in njegovi materi poslali fotografije njegovega trupla," je sporočil Gerašenko.

Rusko obrambno ministrstvo je 20. aprila objavilo video, na katerem je prikazan ukrajinski borec. Rusi so nato zatrdili, da se jim je v Mariupolu predalo pet ukrajinskih vojakov, med njimi tudi eden z značilno tetovažo, kot je razvidno na fotografiji trupla. Gerašenko zdaj trdi, da so ga Rusi poslali materi ubitega vojaka.

Ruskiruski zunanji minister Sergej Lavrov je medtem sporočil, da njegova država ne namerava končati vojne v Ukrajini do dneva zmage 9. maja. Po njegovem bo trajanje vojne odvisno predvsem od potrebe po zmanjšanju tveganj za civilno prebivalstvo in rusko vojsko. 

 
Komentarjev 7
 • tomaz6 20:15 03.maj 2022.

  Kaj delajo ruski rdeči nacisti v Ukrajini???

 • jozicamurn 23:04 02.maj 2022.

  Mama bi ga pač morala prej tepsti po betici še preden je izbral pot nekakšnega Slovana neonacista po zahodnem čipiranju.

 • Avatar luckyss
  luckyss 13:50 02.maj 2022.

  Mati bi se ga morala odreči, ko je šel med naciste, sedaj je prepozno jamrati. In kolikor vem, so Rusi zagotovili varnost vsem civilistom in ukrajinskim vojakom RAZEN azovskim klavcem iz Donbasa..O tem smo mesec dni nazaj, ko so obkolili ...prikaži več Mariupol tudi tu debatirali..

Sorodne novice