Neverjetno, kaj so storili novorojenčkom

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Policija je prijela kar devet ljudi.
Oglej si celoten članek

Osumljenci so novorojene otroke prodajali parom, ki niso mogli imeti otrok. Grška policija je že prijela devet osumljenih. Aretacije so sledile tajni operaciji dveh policistov, ki sta se pretvarjala, da sta par, ki želi kupiti otroka.

Do prijetja je prišlo že v petek, so potrdili grški policisti, in dodali, da so osumljeni nameravali policistoma pod krinko za 18 tisoč evrov prodati dojenčka, starega štiri dni.

Mama otroka je ena izmed štirih prijetih Bolgark. Med njimi je še ena noseča, ostale so nedavno rodile. Nacionalnost ostalih prijetih kot tudi ostale podrobnosti primera javnosti še niso poznane.

Svet Med posiljenimi tudi štiriletnica

Svet Spolno izkoriščanje beguncev

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:57 7. Avgust 2018.

    tudi v grčiji se kriminalisti ukvarjajo z bedarijami, namesto da bi lovili taprave lopove...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.