Zadnja plovba za 51-letnika

Foto: Profimedia
Pri Trogirju je prišlo do tragedije.
Oglej si celoten članek

Hrvaški spletni portali poročajo še o eni tragediji, do katere je prišlo na morju. Moškemu, ki je upravljal s plovilom, je bilo nenadoma slabo, s plovilom je zadel ob obalo manjšega otočka Krknjaš.

Nenavadno dogajanje je opazil očividec, ki je takoj obvestil nujno medicinsko pomoč in policijo; moški, ki je upravljal s plovilom je bil takrat brez zavesti, na nasedlem plovilu pa so bili še ostali trije člani njegove družine, njegova žena in dva otroka.

V pomoč so takoj priskočili ostali na plovilih na tem območju, takoj so začeli izvajati reanimacijo. Z gliserjem so kmalu prispeli tudi zdravstveni delavci nujne medicinske pomoči, ki so ga z reševalnim vozilom Luške izpostave Milna prepeljali na kopno, a žal je moški že med potjo umrl.

Šlo je za moškega z dvojnim državljanstvom, hrvaškim in nemškim. Žena in dva otroka so nepoškodovani.

Pri polni hitrosti Dalmacija: Slovenka padla iz čolna, njeno življenje na nitki

Krk Novo glede avstrijske potapljačice: Policisti našli nogo in ključni dokaz

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.