Svet
17411 ogledov

Zadnja plovba za 51-letnika

Jadransko morje - Cavtat
Pri Trogirju je prišlo do tragedije.

Hrvaški spletni portali poročajo še o eni tragediji, do katere je prišlo na morju. Moškemu, ki je upravljal s plovilom, je bilo nenadoma slabo, s plovilom je zadel ob obalo manjšega otočka Krknjaš.

Nenavadno dogajanje je opazil očividec, ki je takoj obvestil nujno medicinsko pomoč in policijo; moški, ki je upravljal s plovilom je bil takrat brez zavesti, na nasedlem plovilu pa so bili še ostali trije člani njegove družine, njegova žena in dva otroka.

V pomoč so takoj priskočili ostali na plovilih na tem območju, takoj so začeli izvajati reanimacijo. Z gliserjem so kmalu prispeli tudi zdravstveni delavci nujne medicinske pomoči, ki so ga z reševalnim vozilom Luške izpostave Milna prepeljali na kopno, a žal je moški že med potjo umrl.

Šlo je za moškega z dvojnim državljanstvom, hrvaškim in nemškim. Žena in dva otroka so nepoškodovani.

gliser Pri polni hitrosti Svet Dalmacija: Slovenka padla iz čolna, njeno življenje na nitki Verena Heinz Krk Svet Novo glede avstrijske potapljačice: Policisti našli nogo in ključni dokaz

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.