Zaradi golih fotografij skoraj odpovedali let

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pilot letalske družbe Southwest Airlines je grozil z odpovedjo leta, saj potnik ni želel prenehati s pošiljanjem svojih golih fotografij ostalim na letalu.
Oglej si celoten članek

Dogodek se je zgodil na letalu, ki je iz Houstona letel v Cabo San Lucas v Mehiki. "Zadeva je taka, če se to še nadaljuje, dokler smo na tleh, bom primoran obrniti letalo. Vsi boste morali izstopiti in vaš dopust bo uničen," je povedal pilot na posnetku, ki je bil objavljen na TikToku. Pilot je nato prosil, naj neznana oseba preneha s pošiljanjem golih fotografij preko aplikacije AirDrop.

 

@teighmars @robloxsouthwestair takes airdropping nudes very seriously. #AEJeansSoundOn #WorldPrincessWeek ♬ original sound - Teighlor Marsalis

 

Dogajanje je na TikToku objavila potnica Teighlor Marsalis. Za CNN je povedala, da so po vkrcanju ona in ostali potniki začeli dobivati obvestila o deljenju datotek preko aplikacije AirDrop. Nekaj ljudi je bilo neprijetno presenečenih, ko so na svojem zaslonu zagledali golo fotografijo moškega.

Ena od potnic je o tem obvestila kabinsko osebje, ki je nato obvestilo pilota. Po približno 10 minutah je posadka opravila vse varnostne postopke, nato pa je letalo končno vzletelo.

drama na hrvaškem Zasilni pristanek v Zagrebu, potniku se je očitno zmešalo Svet Osemnajstletnik končal na črni listi, ker je na letalu prestrašil sopotnike

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.