Znan vzrok nesreče: Telefona po trku ni izpustil iz rok: "Kur**, Kur**!"

Foto: Facebook/Nezavisni cestarski sindikat
Foto: Facebook/Nezavisni cestarski sindikat
Nove podrobnosti nesreče na cestninski postaji Sveta Helena na Hrvaškem.
Oglej si celoten članek

Ozren M., 35-letni hrvaški voznik BMW-ja, ki je trčil v avtomobil madžarskih registrskih tablic na cestninski postaji Sveta Helena na hrvaški avtocesti v smeri Zagreba, je v času nesreče govoril po telefonu, neuradno piše Jutarnji list. 

Med vožnjo se je po poročanju časnika pogovarjal z dekletom, po trku pa je vpil "kur**, kur*". Vozil naj bi na tempomatu, v času nesreča naj bi bila hitrost več kot 150 kilometrov na uro.

Težka reševalna akcija gasilcev

Hrvaški portal 24sata še piše, da je, potem ko je stopil iz avta, ponavljal: "O moj bog, kaj sem storil!"

Gasilci, ki so sodelovali pri reševanju, so za portal povedali: "Zmenili smo se, da najprej rešimo otroka. Nato smo prispeli tja. Bil je pravi kaos. Do otroka sploh nismo mogli." 

Kot so dodali, je bilo to njihovo najtežje reševanje v zadnjih desetih letih.

xxx

Pretresljivo Objavili posnetek hude nesreče na cestninski postaji

V nesreči so bile hudo poškodovane tri osebe, starša in otrok. Vsi se zdravijo v bolnišnici. 

Nekateri hrvaški mediji poročajo, da sta mati in otrok v stabilnem zdravstvenem stanju, medtem ko je oče še vedno življenjsko ogrožen, drugi pa, da se za življenje še vedno bori tudi šestletni deček.

Huda nesreča Hišico cestninske postaje je dobesedno premaknilo

Nesreča pri cestninski postaji Pri cestninski postaji: Zdravniki se za ta življenja še borijo

Hišico cestninske postaje je ob trku premaknilo. Zaposlena, ki je v hišici pobirala cestnino, k sreči ni bila poškodovana. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.