Svet
37188 ogledov

Znan vzrok nesreče: Telefona po trku ni izpustil iz rok: "Kur**, Kur**!"

Nesreča na cestninski postaji Facebook/Nezavisni cestarski sindikat
Nove podrobnosti nesreče na cestninski postaji Sveta Helena na Hrvaškem.

Ozren M., 35-letni hrvaški voznik BMW-ja, ki je trčil v avtomobil madžarskih registrskih tablic na cestninski postaji Sveta Helena na hrvaški avtocesti v smeri Zagreba, je v času nesreče govoril po telefonu, neuradno piše Jutarnji list. 

Med vožnjo se je po poročanju časnika pogovarjal z dekletom, po trku pa je vpil "kur**, kur*". Vozil naj bi na tempomatu, v času nesreča naj bi bila hitrost več kot 150 kilometrov na uro.

Težka reševalna akcija gasilcev

Hrvaški portal 24sata še piše, da je, potem ko je stopil iz avta, ponavljal: "O moj bog, kaj sem storil!"

Gasilci, ki so sodelovali pri reševanju, so za portal povedali: "Zmenili smo se, da najprej rešimo otroka. Nato smo prispeli tja. Bil je pravi kaos. Do otroka sploh nismo mogli." 

Kot so dodali, je bilo to njihovo najtežje reševanje v zadnjih desetih letih.

Huda nesreča na cestninski postaji Pretresljivo Slovenija Objavili posnetek hude nesreče na cestninski postaji

V nesreči so bile hudo poškodovane tri osebe, starša in otrok. Vsi se zdravijo v bolnišnici. 

Nekateri hrvaški mediji poročajo, da sta mati in otrok v stabilnem zdravstvenem stanju, medtem ko je oče še vedno življenjsko ogrožen, drugi pa, da se za življenje še vedno bori tudi šestletni deček.

Nesreča - cestninska postaja Hr Huda nesreča Svet Hišico cestninske postaje je dobesedno premaknilo Nesreča - cestninska postaja Hr Nesreča pri cestninski postaji Svet Pri cestninski postaji: Zdravniki se za ta življenja še borijo

Hišico cestninske postaje je ob trku premaknilo. Zaposlena, ki je v hišici pobirala cestnino, k sreči ni bila poškodovana. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.