Spletna trgovina OutletShop: Najboljši spletni trgovec v svoji kategoriji

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Spletna trgovina OutletShop se ukvarja s prodajo raznih tehničnih izdelkov. V njihovem programu boste našli kopico izdelkov, ki jih potrebujete pri vsakodnevnih opravilih z raznimi napravami.
Oglej si celoten članek

Spoznajte najboljšega spletnega trgovca v svoji kategoriji

Spletna trgovina OutletShop se ukvarja s prodajo raznih tehničnih izdelkov. Pohvali se lahko s prestižno nagrado Spletni trgovec leta 2019 v kategoriji Računalništvo in elektronika ter Web Retailer Award 2020 v kategoriji Consumer electronics. V njihovem programu boste našli kopico izdelkov, ki jih potrebujete pri vsakodnevnih opravilih z raznimi napravami. Visoko usposobljeno osebje vam bo z veseljem pomagalo pri izbiri in nakupu pravega izdelka za vas.

Kaj o nakupni izkušnji pravijo stranke?

Mnenja strank, ki jih neodvisno zbira Certified Shop povedo, da so stranke z nakupno izkušnjo v spletni trgovini zelo zadovoljne, saj trgovina že dlje časa dosega visoko oceno 9,5. Stranke največkrat pohvalijo kvaliteto izdelkov, dostopno pomoč pri nakupu ter izjemno hitro dostavo.

Foto: OutletShop OutletShop

Namizni in prenosni računalniki

Spletna trgovina OutletShop ponuja široko izbiro namiznih in prenosnih računalnikov in monitorjev. Osredotočili so se predvsem na obnovljeno (refurbished) in rabljeno opremo, saj so prepričani, da ta predstavlja odlično razmerje med kvaliteto in ceno. Vsa rabljena in obnovljena oprema v njihovi ponudbi je preverjena in preizkušena, njeno brezhibno delovanje pa je podkrepljeno z enoletno garancijo.

Baterije in polnilci za prenosnike

Pri zelo priljubljenih prenosnih računalnikih je običajno prva komponenta, ki odpove, baterija. Baterijo je v večini prenosnikov možno zelo enostavno in ugodno zamenjati, kar nato prenosniku podaljša uporabno dobo za še nekaj let. Prav tako pogosto odpovejo tudi polnilci, ki jih pri OutletShop-u vedno imajo na zalogi.

Foto: Profimedia Pohodništvo, fotografiranje

Oprema za fotoaparate

Tudi za vsakega foto in video navdušenca se najde nekaj dodatne opreme. Stranke največkrat iščejo dodatne baterije in prenosne polnilce. Na voljo so baterije večjih kapacitet, ki omogočajo daljši čas delovanja in manj pogosta polnjenja. S pomočjo sodobnih polnilcev boste lahko polnili tudi več baterij hkrati, doma in tudi v avtomobilu, na poti.

Dodatki za mobilne telefone

V spletni trgovini OutletShop so skrbno izbrali priznane proizvajalce LCD zaslonov, baterij in polnilcev ter ostalih dodatkov. Za najbolj priljubljene znamke mobilnikov so na voljo tudi originalni dodatki in rezervni deli.

Foto: OutletShop OutletShop

Ovitki in zaščitna stekla

Zaščita telefona je bistvenega pomena za preprečitev poškodb zaradi nenamernega padca ali drugih vsakodnevnih nepredvidenih dogodkov. Kljub temu, da so moderni zasloni zelo robustni in zmogljivi (na primer Gorilla Glass 5), ostajajo šibka točka mobilnega telefona, zato ga je v nujno zaščititi, da se izognemo dragim popravilom, ki telefona pogosto ne vrnejo v prvotno stanje (zaradi nadomestnih delov, ki niso originalni ali zaradi montaže, ki lahko pusti kakšno neželeno posledico). V praksi lahko popravilo poškodovanega zaslona stane od 50 do 200 evrov, odvisno od modela. Zaščitna folija pa vas bo stala od 10 do 25 evrov. Med številnimi rešitvami za zaščito zaslona, kot so fleksibilne silikonske folije, kaljeno steklo, tekoča folija in klasični etuiji priporočamo le najkvalitetnejša Full Cover 3D stekla v kombinaciji z dobrim ovikom, ki tako nudijo popolno zaščito.

Akumulatorsko ročno orodje

Akumulatorski vijačnik je zelo uporaben in praktičen pripomoček za gradbena dela. Ne samo, da je nepogrešljivo orodje za tiste, ki so specialisti v sektorju, temveč tudi za tiste, ki se odločijo mojstrovati v prostem času. Je zelo vsestransko orodje, sposobno ne samo vijačenja, ampak tudi drugih funkcij. Njegova ključna lastnost je mobilnost, ki omogoča enostavno delo na terenu. Izbira baterije za izvijač je zelo pomembna ne le v fazi nakupa novega aparata, temveč tudi, ko se prvovgrajena baterija iztroši.

Za vsak baterijski vijačmik je običajno na voljo več različnih baterij v različnih kapacitetah. Običajno ob nakupu nove naprave zraven dobimo set najmanj zmogljivih baterij, ki pa jih lahko kasneje zamenjamo ali dopolnimo z močnejšimi, ter tako podaljšamo čas delovanja brez dodatnih polnjenj.

Foto: Profimedia Sesanje

Vrečke, filtri in krtače za sesalnike

Hišo morate posesati, prižgati sesalnik in malo "potegniti"... in glej, vrečka za sesalnik je polna. Da bodo takšne situacije čim bolj redke, so pri OutletShop-u poskrbeli za stalno zalogo vrečk in drugih pripomočkov za sesalnike.

V ponudbi boste našli tudi filtre, ki so nepogrešljiv del sesalnika in jih pogosto pozabimo zamenjati. Omeniti velja, da lahko zamašeni filtri povzročijo padec sesalne moči in zmogljivosti aparata ter omejijo pretok zraka v notranjosti, zaradi česar se sesalnik pregreje. Posledično se lahko poškodujejo nekateri deli ali motor sesalnika. Redno spremljajte stanje filtrov in ukrepajte.

Po dolgotrajnem delovanju je potrebno poskrbeti še za kratče, ki se pri opravljanju svoje naloge sčasom obrabijo. Pogosteje jih je sicer potrebno menjati pri robotskih sesalnikih kot je npr. iRobot Roomba.

Da bo vse delovalo brezhibno, lahko omenjene rezevne dele kupite tudi v kompletu.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.