Dražba umetnin

Foto: Dare Čekeliš
Foto: Dare Čekeliš
V soboto bo že tradicionalna dražba umetnin, ki je namenjena brezdomnim psom in mačkam.
Oglej si celoten članek

V soboto 16. aprila bo v Avditoriju Portorož že tradicionalna dobrodelna dražba, ki jo organizira Obalno društvo proti mučenju živali. 

"Naše društvo že leta organizira dobrodelno dražbo umetniških del, ki nam jih donirajo priznani slovenski umetniki. Izkupiček dražbe je namenjen oskrbi živali, ki jih sprejemamo v okrilje našega društva," je sporočila predsednica društva Andrea Bogataj Krivec.

Gre za bolne, poškodovane, onemogle pse in muce ter za dudarje, ki potrebujejo intenzivno nego. Pojasnili so, da so v zadnjih sedmih mesecih oskrbeli in pospremili v nov dom preko 70 muc in 20 psov.

"Za naše nadaljnje delo pa seveda potrebujemo finančna sredstva. Izkupiček dražbe bo torej tudi tokrat v celoti namenjen izključno zavrženim živalim, v oskrbi Obalnega društva proti mučenju živali," pravi. Dražba bo ob 20. uri, obogatil jo bo glasbeni program, vodila jo bo Irena Dolinšek.

Foto: Shutterstock mačka maček

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.