Vizita za živali > Novice
13 ogledov

Dražba umetnin

Slike Dare Čekeliš
V soboto bo že tradicionalna dražba umetnin, ki je namenjena brezdomnim psom in mačkam.

V soboto 16. aprila bo v Avditoriju Portorož že tradicionalna dobrodelna dražba, ki jo organizira Obalno društvo proti mučenju živali. 

"Naše društvo že leta organizira dobrodelno dražbo umetniških del, ki nam jih donirajo priznani slovenski umetniki. Izkupiček dražbe je namenjen oskrbi živali, ki jih sprejemamo v okrilje našega društva," je sporočila predsednica društva Andrea Bogataj Krivec.

Gre za bolne, poškodovane, onemogle pse in muce ter za dudarje, ki potrebujejo intenzivno nego. Pojasnili so, da so v zadnjih sedmih mesecih oskrbeli in pospremili v nov dom preko 70 muc in 20 psov.

"Za naše nadaljnje delo pa seveda potrebujemo finančna sredstva. Izkupiček dražbe bo torej tudi tokrat v celoti namenjen izključno zavrženim živalim, v oskrbi Obalnega društva proti mučenju živali," pravi. Dražba bo ob 20. uri, obogatil jo bo glasbeni program, vodila jo bo Irena Dolinšek.

mačka maček | Avtor: Shutterstock Shutterstock

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.