Junaški tiger postal spletna zvezda

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Posnetek o junaškem tigru je hitro zaokrožil po spletu.
Oglej si celoten članek

Na posnetku se naravovarstvenik Eduardo Serio igra s skupinico mladih levov v zavetišču Black Jaguar White Tiger v Mehiki. V ogradi so kot vidimo v ozadju še druge mlade velike mačke, denimo tigri in leopardi.   

Posnetek pa je tako poseben zato, ker vidimo mladega leoparda, ki iz ozadja steče proti Eduardu. V tistem pa ga zaustavi tiger in po poročanju nekaterih medijev reši Eduarda.

 

Posnetek je postal tako zelo viralen zaradi junaškega tigra, je pa šlo v resnici najbrž le za igro in naključje. V ozadju lahko namreč vidimo mladega tigra, ki že pred poskusom napada budno spremlja leoparda. Med opazovanjem leoparda se tiger uleže na tla, kot bi se želel z njim igrati oziroma ga “napasti”. V tistem leopard steče proti Eduardu, tiger pa ga uspešno prestreže. Kot vidimo na koncu, Eduardo celo malce ljubkovalno krega leoparda, ki je mlad in igriv.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.