Vizita za živali > Novice
68 ogledov

Junaški tiger postal spletna zvezda

Leopard Youtube
Posnetek o junaškem tigru je hitro zaokrožil po spletu.

Na posnetku se naravovarstvenik Eduardo Serio igra s skupinico mladih levov v zavetišču Black Jaguar White Tiger v Mehiki. V ogradi so kot vidimo v ozadju še druge mlade velike mačke, denimo tigri in leopardi.   

Posnetek pa je tako poseben zato, ker vidimo mladega leoparda, ki iz ozadja steče proti Eduardu. V tistem pa ga zaustavi tiger in po poročanju nekaterih medijev reši Eduarda.

 

Posnetek je postal tako zelo viralen zaradi junaškega tigra, je pa šlo v resnici najbrž le za igro in naključje. V ozadju lahko namreč vidimo mladega tigra, ki že pred poskusom napada budno spremlja leoparda. Med opazovanjem leoparda se tiger uleže na tla, kot bi se želel z njim igrati oziroma ga “napasti”. V tistem leopard steče proti Eduardu, tiger pa ga uspešno prestreže. Kot vidimo na koncu, Eduardo celo malce ljubkovalno krega leoparda, ki je mlad in igriv.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.