Justin Lane fotografiral pasje lepotce ...

Foto: EPA Pasja razstava v New Yorku Foto: EPA Pasja razstava v New Yorku Foto: EPA Pasja razstava v New Yorku Foto: EPA Pasja razstava v New Yorku Foto: EPA Pasja razstava v New Yorku Foto: EPA Pasja razstava v New Yorku Foto: EPA Pasja razstava v New Yorku Foto: EPA Pasja razstava v New Yorku Foto: EPA Pasja razstava v New Yorku Foto: EPA Pasja razstava v New Yorku Foto: EPA Pasja razstava v New Yorku Foto: EPA Pasja razstava v New Yorku Foto: EPA Pasja razstava v New Yorku Foto: EPA Pasja razstava v New Yorku
Razstave so lahko priložnost za spoznavanje novih pasem in prvega stika z vzreditelji ...
Oglej si celoten članek

Odličen fotograf Justin Lane se je udeležil tudi velike pasje razstave 2016 Westminister Kennel Club Dog Show, ki se te dni odvija v New Yorku. Razstava je stara že 140 let.

Morda bodo njegove izvirne fotografije navdihnile tudi naše pasje navdušence in fotografe. Priložnost imate že ta konec tedna, ko se bo v Celju odvijala mednarodna pasja razstava psov, kjer boste videli 160 različnih pasem. Oglejte si fotografije in čudovite pse v fotogaleriji.

Na pasjih razstavah imate priložnost, da pobliže spoznate tudi posamezne pasme in njihove vzreditelje, jih povprašate o značilnostih pasme in morda prosite za kontakt v primeru načrtovanega legla. 

Na fotografiji spodaj lepi bobtaili. Pasma izvira iz Rusije, Baltika in Francije, stara pa naj bi bila več kot 200 let. V Angliji so ga uporabljali kot ovčarja in govedarja, kmetje pa so njegovo dlako uporabljali celo za odeje in oblačila. 

Foto: EPA Pasja razstava v New Yorku

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.