Vizita za živali > Novice
13 ogledov

Justin Lane fotografiral pasje lepotce ...

Pasja razstava v New Yorku
1/14
EPA
Razstave so lahko priložnost za spoznavanje novih pasem in prvega stika z vzreditelji ...

Odličen fotograf Justin Lane se je udeležil tudi velike pasje razstave 2016 Westminister Kennel Club Dog Show, ki se te dni odvija v New Yorku. Razstava je stara že 140 let.

Morda bodo njegove izvirne fotografije navdihnile tudi naše pasje navdušence in fotografe. Priložnost imate že ta konec tedna, ko se bo v Celju odvijala mednarodna pasja razstava psov, kjer boste videli 160 različnih pasem. Oglejte si fotografije in čudovite pse v fotogaleriji.

Na pasjih razstavah imate priložnost, da pobliže spoznate tudi posamezne pasme in njihove vzreditelje, jih povprašate o značilnostih pasme in morda prosite za kontakt v primeru načrtovanega legla. 

Na fotografiji spodaj lepi bobtaili. Pasma izvira iz Rusije, Baltika in Francije, stara pa naj bi bila več kot 200 let. V Angliji so ga uporabljali kot ovčarja in govedarja, kmetje pa so njegovo dlako uporabljali celo za odeje in oblačila. 

Pasja razstava v New Yorku | Avtor: EPA EPA

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.