Lajanje na krokodila, se je za psičko slabo končalo

Foto: EPA morski krokodil
Mala terierka Pipa je postala znana, ker je leta terorizirala veliko krokodiljo samico z imenom Casey na brežini reke Adelaide v Avstraliji.
Oglej si celoten članek

A kdor se igra z ognjem, se slej ko prej tudi opeče. Tako se je tudi Pipino lajanje in lovljenje krokodilov pred dnevi za malo psičko, ki je s svojim pogumom navduševala domačine in turiste, končalo tragično.  

"Obstajala je velika verjetnost, da se bo to nekega dne zgodilo," je lokalnim medijem povedal psičkin skrbnik Kai Hansen. Po njegovih besedah je Pipa usodno napako naredila, ko se je približala krokodilovi glavi, namesto repu.  

Skrbnik je dejal, da je zaradi izgube psičke "res žalosten", a za njeno smrt ne krivi Casey, ki jo sicer redno hrani s kosi mesa. "Nič ni naredila narobe, le to, kar počnejo krokodili," je povedal za ABC News.  

Vsekakor pa odgovoren skrbnik svojemu psu ne bi dovolil, da tako preganja krokodile. 

 Fotografija je simbolna. Posnetek je žalosten, zato ga nismo vključili v prispevek. Lahko si ga ogledate TUKAJ. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:40 19. Avgust 2018.

    Seveda se je njena igra morala tragično končati. Psička je bila iz dneva v dan bolj pogumna, saj je čutila, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.