Vizita za živali > Novice
9374 ogledov

Lajanje na krokodila, se je za psičko slabo končalo

morski krokodil EPA
Mala terierka Pipa je postala znana, ker je leta terorizirala veliko krokodiljo samico z imenom Casey na brežini reke Adelaide v Avstraliji.

A kdor se igra z ognjem, se slej ko prej tudi opeče. Tako se je tudi Pipino lajanje in lovljenje krokodilov pred dnevi za malo psičko, ki je s svojim pogumom navduševala domačine in turiste, končalo tragično.  

"Obstajala je velika verjetnost, da se bo to nekega dne zgodilo," je lokalnim medijem povedal psičkin skrbnik Kai Hansen. Po njegovih besedah je Pipa usodno napako naredila, ko se je približala krokodilovi glavi, namesto repu.  

Skrbnik je dejal, da je zaradi izgube psičke "res žalosten", a za njeno smrt ne krivi Casey, ki jo sicer redno hrani s kosi mesa. "Nič ni naredila narobe, le to, kar počnejo krokodili," je povedal za ABC News.  

Vsekakor pa odgovoren skrbnik svojemu psu ne bi dovolil, da tako preganja krokodile. 

 Fotografija je simbolna. Posnetek je žalosten, zato ga nismo vključili v prispevek. Lahko si ga ogledate TUKAJ. 

Komentarjev 1
  • Onlytime 22:40 19.avgust 2018.

    Seveda se je njena igra morala tragično končati. Psička je bila iz dneva v dan bolj pogumna, saj je čutila, da nadvlada krokodila, ker ji ga je uspelo vedno pregnati. Krokodil je plenilec, ki je samo čakal, kdaj jo bo ...prikaži več lahko pojedel. In to je storil takoj, ko je bilo mogoče. Bravo lastnik! Čestitam tvoji norosti in te vprašam :" Ali bi pustil svojemu otroku, da s palico preganja krokodila in to le zato, da bi se drugi zabavali?" Ti si kriv za njeno smrt, ne krokodil.